top of page

Jobba med oss

Klarvy är en ögonklinik som ligger på sjukhusområdet i centrala Ystad. Här erbjuder vi ögonvård på uppdrag av Region Skåne och synkorrigerande operationer i privat regi. 

Vi har nyligen bytt namn, ett steg av många för att ta vår klinik till nästa nivå. Förutom vårt nya namn och utseende betyder det att vi arbetar på ett nytt modernare sätt för att utveckla företaget.

Vi arbetar nära varandra i små arbetslag där varje yrkeskategori är lika viktig för våra patienters upplevelse. Du har därför möjlighet att påverka ditt arbete. En utveckling som låter oss forma vårt arbetssätt och organisation tillsammans.

Vårt mål är att erbjuda regionens tryggaste vård kring RLE och att ha regionens mest nöjda ögonvårdspatienter. 

Våra arbetsområden 

Hos oss arbetar läkare, kirurger, sjuksköterskor, optiker, vårdpersonal och administratörer som är specialiserade kring ögonvård, ögonoperationer och ögonhälsa. Vi som arbetar här idag har olika specialkompetenser kring grå starr, grön starr, efterstarr, makulasjukdomar och diabetesrelaterade ögonsjukdomar. 

Samarbete och inflytande 

Ju mer vi vet, desto bättre vård kan vi erbjuda. Hos oss arbetar vi alla mot samma mål och vi tror på att lära av varandra och forma vårt arbetssätt tillsammans. Som anställd hos Klarvy får du en tydlig roll i ditt arbetslag och ett självklart inflytande över din vardag.

Spontanansökan 

Vi är alltid intresserad av dig som har arbetat med ögonvård. Är du nyfiken på att arbeta hos en privat klinik som formar sina visioner utifrån personalens kunskaper - så är det just dig vi söker. Kontakta oss gärna genom att lämna in en spontanansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

bottom of page